Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
cred ca si-au mutat complet targetul de audienta spre un individ de cetatenie americana cu varsta cuprinsa intre 5-50 de ani, cel putin asa mi se pare mie din videourile pe care le vad pe gametrailes din conferinta
Impresia asta am avut-o si eu. War, paranoia and sports. Alt COD? cu features inovatoare exclusive care sunt copiate fara nesimtire din Killzone 2? C'mon..
Btw dudes.. din lumea gaming numai ActiVision a fost pe scena. Oh, and no Diablo 3.

Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
DA FRATE, IMI PLACE !! Nu 100% si sunt de parere ca cel putin 80% din "features" nu le voi folosi niciodata, dar overall, e chair ok... PAREREA MEA !
Deci sa inteleg ca iti place doar 20% din Xbox One. Not bad. Dar as vrea totusi sa aduci argumente cand faci declaratii de genul "Din punctul meu de vedere, este peste PS4 si in mod clar merita mai multa atentie decat primeste acum". NU atentia gamerilor, asta e clar.
Mie mi-a placut trailer-ul Forza, si faptul ca poti urla la el cand vrei sa te masturbezi instant. e chiar tare! You made my day, Rasko

Chiar ma asteptam sa vad niste jocuri exclusive beton... si in-game play on stage. Dar e clar ca nu asta e target-ul lui One.