Quote Originally Posted by Tzeb View Post
Unde scrie ca esti obligat/fortat sa folosesti kinnect2? Sunt convins ca se va putea juca relaxat si cu mizeria de camera deconectata.
Cred ca ai sarit cam multe posturi despre Xbox One. S-au dat n exemple, de la Kotaku pana la IGN (care au primit raspunsul la Q&A-ul de dupa conferinta). Pe scurt (vorbele lui Harvey Eagle, nu ale mele): "Kinect does require to be connected to Xbox One in all cases, yes". IGN: "After a Microsoft-hosted London event around the Xbox One reveal, Xbox's UK marketing director has said that the console will not function without Kinect connected."
Quote Originally Posted by Tzeb View Post
Cand vad de pe acum faze de genul "rip one", adio m$ ($ obligatoriu) si copilarisme dinastea, imi vine sa o iau la fuga!
Pai daca asta e impresia generala (lasata de Microsoft), ce poti sa-i faci? Cat despre copilarisme... la fel au procedat si cu Surface-ul, si partial cu Windows 8. Tie ti se pare ceva serios si normal la cap sa vii cu o noua CONSOLA DE JOCURI si sa vorbesti 90% din timp despre TV & SPORTS? Dupa care arunci "Always Online", "Kinect required", "Pay for SH Games", "Install required on all games - is this a PC?", "Fixed HDD", "No backward compatibility - desi ambele platforme sunt x86", etc... etc... Sorry, dar nu eu am facut conferinta.