Quote Originally Posted by MonkY View Post
Cat despre tehnologie high-end, la fel... nu uita ca de fapt sunt "Made in China".
MonkY, cu tot respectul pt tine, treaba asta cu "Made in China" e fumata de mult. Nu mai e nimic ce-a fost odata la nici o companie. Un exemplu bun sunt masinile de brand care se fac prin desert, pt ca mana de lucru e ieftina. Am lucrat la o companie ce se voia a fi serioasa, companie care producea cablaje electrice strict pt Honda si Toyota. Partea electrica din bordul unei masini ca Toyota si Honda era produsa de Maricica si Ileana, care aveau 8 clase terminate (asta era singura cerinta a angajatorului), nici o treaba cu electrotehnica, electronica, etc. Masini care luau foc pe autostrada, reclamatii venite la firma, lunar, cu 2-3 masini cu probleme grave la partea electrica... Mai are rost sa pomenim de electronice si electrocasnice? E la nivel mondial toata treaba...

---------- Post added 23-05-2013 at 03:00 PM ----------

Quote Originally Posted by Dant3 View Post
@Pira Ip-uri de calitate gasesti si la ceilalţi, mai putine ce-i drept, dar gasesti. Iti recomand seria Gears of War si Lost Odyssey. Cred ca până la urma ar trebui sa revenim la subiect
Nu am spus ca Microsoft nu ar avea si ei. Si da, ar fi bine sa revenim la subiect pt ca deja sunt confundat cu un fanboy, ceea ce e gresit si ma amuza. Am prieteni cu Xbox mai multi decat cu PS3, insa eu "m-am dus" la Sony sa continui minunata serie God of War, that's all. Nu ma intereseaza ce mananca si ce invarte Sony/Microsoft, ma intereseaza doar beneficiile si avantajele ce mi le pot ei oferi. Si cu asta vreau sa inchei, nu sunt de mine discutiile astea pt ca ma depasesc. Sunt doar usor inclinat spre Sony doar din motivele mentionate, jocuri care m-au cucerit si connection free (vizavi de MS).