Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Single post: Hardest achievements to get

1. #47 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Lost Odyssey (マーケットプレース)

Treasure Trove
    Obtain all Treasure Box items in the field. The items you missed may be available at auction houses.
    De O lună și c�teva zile joc Lost Odyssey (マーケットプレース) zilnic ~ (dacă fac o medie la rece) 7-8 ore, oki.

Cum era și normal...am ajuns la final (Disc 4 - Tower of Mirrors) dar n-am mers să-l umilesc pe Gongora din c�teva hit-uri ci am zis să-mi termin sidequest-urile. Oki, am terminat tot (da tot) și la final c�nd trebuia să primesc achievement de mai sus...pauză. Am zis WTF!?

(urmează explicația)

Ce zice la prima vedere achievement-ul?

Treasure Trove
    Obtain all Treasure Box items in the field. The items you missed may be available at auction houses.
    Oki. Și asta �n traducere liberă - să colecționez toate comorile (mă rog) din joc (de pe teren, etc). Oki. Jocul are �n meniu o opțiune sub Items - Treasures

Ce �nseamnă asta? Păi �n timpul jocului �n diferite locații �nt�lnești oameni care-ți dau diferite indicii despre diferite comori (obiecte, spells, etc) pierdute prin lume. Mai trebuie să faci rost și de Treasure Locator Lv 1-2-3 (asa cred că-i zice, daca nu-i zice așa eu oricum așa-i zic). Fiecare nivel ajută �n felul lui. Primul Vibrează c�nd ești aproape de o comoară, al 2-lea arată un x mic portocaliu al 3-lea e special, pentru 2 comori �n mare.

Oki, ideea s-a prins.

Mă uit �n Treasures șitotul era (și este) Complete!Bun, am zis că trebuie să salvez sau ceva...să ies din joc...naiba știe. Am făcut toate astea...și nimic. Deja a inceput disperarea și spuma la gură

Caut pe net (xbox360achievements.org) răspunsuri și ce găsesc...

...găsesc o listă. Mă uit peste ea...și leșin:

Treasure Trove Achievement Guide - Xbox360Achievements.org

Deci cum să existe așa ceva?

...vai de %$#^ mea!!!

Evident c-am luat cam 95% din lista aia...dar acuma partea gay e că trebuie ori să dau New Game+ (50Lv - Mă &^%*# pe el 50Lv că ai mei sunt 99 toți!) ori să iau fiecare regiune �n parte și să caut fiecare chestie din joc și să-i dau un picior, etc (ce se face �n joc).

Asta-i o mare...mare...prostie.

Eu de o lună altceva n-am jucat (hai puțin Street Fighter IV să văd cum merge stick-ul) și nici nu joc nimic p�nă ce nu fac 1100/1100!

Dar așa ceva nu se face...tr�ntești un description aiurea, ba mai pui și poză cu comoară și la final %$^#.

1080/1100 - tu-ți grijania %$&#% de achievement $#%&%#.
    Attached Images Attached Images 1jc8p2nhbc81cxt0glttvkzbl2fjac8wlzfbaaaaavbqupms-ym-.jpg