Single post: Clubul Xbox One
-
Admin
Mo, nu vreau sa transformam topicul de Xbox One intr-un versus, dar de la Sony cred ca am vazut asa: Diablo III (joc care pe PC mi s-a parut lame, de-abia astept sa-l joc pe o consola, indiferent care va fi aceea), Infamous: Second Son, Killzone: Shadow Fall, Watch Dogs, DriveClub, The Witness, un nou titlu de la Quantic Dream, Deep Down (Capcom), Destiny (Bungie)... si desi nu au aratat nimic, macar cei de la Square Enix au venit si au spus ca un nou Final Fantasy vom vedea la E3. Cum sa zic, cei de la Sony au cam aratat o consola, fara ca macar sa o arate (daca intelege cineva ce vreau sa spun). Pe cand cei de la Microsoft au aratat o consola care se descurca bine pe TV, Sports, TV, TV, Sports... si Call of Duty (care oricum nu e exclusiv).
Cat despre SH, cei de la Sony au spus clar ca nu, nu vor bloca acest lucru... si asta pentru ca lor deja incepe sa nu le mai pese de contentul retail. Vor sa convinga lumea sa treaca pe digital content, insa totodata ii lasa in pace pe maniacii (ca mine) care vor sa simta placerea de a dezvirgina un disk... si de a-l putea imprumuta sau vinde... Acum, daca o vor da si ei la intors, vor primi la randul lor o bila mare si neagra. Cum vorbim insa despre prezent, in momentul de fata bila neagra (de fapt, colectia de bile negre) este la Microsoft.