Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul Xbox 360
-
28-05-2013 11:49 #14119 SP
Junior Member

Originally Posted by
Dant3
Daca e cumpărat de la noi, nu stiu despre ce site vorbeşti, te duci cu certificatul de garanţie la OPC, nu e vorba de niciun proces, se rezolva foarte repede, baftă!
Se pare ca directorul de vanzari incearca sa se spele pe maini invocand pretexte de genul: De asemenea, consola a fost achizitionata de la firma MONOSIT CONIMPEX SRL. Va trebui sa contactati acesta firma la [email protected] sau la tel: 0740-133133.
Noi nu mai avem nici o legatura cu aceasta firma. Firma noastra se numeste GAMESTORE DISTRIBUTION SRL.
In urma cu 14 luni cand am vorbit cu el avea clar in semnatura:
Dragos Florea Director vanzari MONOSIT SRL Tel: 021-3186204 Mobil: 0722-202303 fax: 021-3186218 www.monosit.ro www.gamestore.ro
Si ca sa fie si un epic fail adresa de mail imi aprea by Default cu numele lui, cand i-am adus la cunostita s-a aparat spunandu-mi:
Buna ziua,
Patronul firmei MONOSIT se numeste Feder Cornelius. V-am dat deja numarul lui de telefon si adresa de email: [email protected].
Eu am foat pana anul trecut in vara, angajat al firmei MONOSIT. Acum nu mai am nici o legatura cu acea firma si sunt angajat la firma GAMESTORE DISTRIBUTION SRL.
Banuiesc ca adresa de email a firmei MONOSIT nu a mai fost actualizata si de aceea apare ( poate) tot numele meu. Eu nu mai am acces la acea adresa de email.
Firma de care vorbeste probabil este o firma fantoma la momentul actual pentru ca din ce a spus nu mai are anagajati, doar patronul mai este, care bineinteles ca nu raspunde la telefon...