Quote Originally Posted by Dant3 View Post
Daca e cumpărat de la noi, nu stiu despre ce site vorbeşti, te duci cu certificatul de garanţie la OPC, nu e vorba de niciun proces, se rezolva foarte repede, baftă!
Se pare ca directorul de vanzari incearca sa se spele pe maini invocand pretexte de genul: De asemenea, consola a fost achizitionata de la firma MONOSIT CONIMPEX SRL. Va trebui sa contactati acesta firma la [email protected] sau la tel: 0740-133133.
Noi nu mai avem nici o legatura cu aceasta firma. Firma noastra se numeste GAMESTORE DISTRIBUTION SRL.

In urma cu 14 luni cand am vorbit cu el avea clar in semnatura:
Dragos Florea Director vanzari MONOSIT SRL Tel: 021-3186204 Mobil: 0722-202303 fax: 021-3186218 www.monosit.ro www.gamestore.ro

Si ca sa fie si un epic fail adresa de mail imi aprea by Default cu numele lui, cand i-am adus la cunostita s-a aparat spunandu-mi:

Buna ziua,

Patronul firmei MONOSIT se numeste Feder Cornelius. V-am dat deja numarul lui de telefon si adresa de email: [email protected].
Eu am foat pana anul trecut in vara, angajat al firmei MONOSIT. Acum nu mai am nici o legatura cu acea firma si sunt angajat la firma GAMESTORE DISTRIBUTION SRL.

Banuiesc ca adresa de email a firmei MONOSIT nu a mai fost actualizata si de aceea apare ( poate) tot numele meu. Eu nu mai am acces la acea adresa de email.

Firma de care vorbeste probabil este o firma fantoma la momentul actual pentru ca din ce a spus nu mai are anagajati, doar patronul mai este, care bineinteles ca nu raspunde la telefon...