@Akf: in afara de controller ai mai vazut ceva prezentat pentru gameri? Stiu, vine E3 maine-poimaine, unde vor fi NUMAI jocuri (cica)... dar pana atunci, ei au prezentat un STB si aproape nimic mai mult. Ori, cati casual gamers/parinti/cinefili ahtiati dupa netflix/etc crezi ca au urmarit respectivul event si cati gameri? Acum sunt eu subiectiv, ceea ce e absolut firesc, dar nu pot sa-mi imaginez cum cineva arde de nerabdare sa vada ce STB mai apare, in ce feluri poate sa se mai uite la TV ca sa fie experienta cat mai interactiva.

Recunosc, poate am ramas eu in urma cu tehnologia. Am mai avut probleme in a intelege rolul unui smart TV... Departe de mine gandul ca e mai proasta ca face si alte lucruri, dar deocamdata mi s-au aratat doar alea alte lucruri si cam atat + foarte multe intrebari fara raspuns pentru exact partea care ma interesa.

Si apropo de multitasking... fericirea mea ca pot sa primesc un apel Skype in timpul unui joc! Pacat ca nu exista GTA4 pe xbone, ca sa pot sa primesc apeluri atat in-game cat si in viata reala in timpul unei misiuni. Dar oare merge un multitasking intre joc si TV? Ce e mai frumos decat sa te joci si sa te uiti la tanar si nelinistit in acelasi timp? Eventual sa mai raspunzi si la un Skype.