Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul Xbox One
-
Member
Interesanta discutia, MS chiar asculta (sau se fac ca asculta)
https://twitter.com/pdavda
Statistic insa au multe bile negre, in special suportul pt actualul 360, care de la Gears 3 nu prea a mai vazut mari exclusive, l-au parasit ca si pe primul xbox, macar Sony inca scoate jocuri pe platforma actuala. Nu o sa fie mare boom cu E3, deci jumatate din jocuri le stiti bine care vor fi, iar restul discutiei va fi axat pe cloud si sport in fata tv. Mda, nici nu am postat bine si am vazut clipul cu tipa de la MS, cloud si cloud - atata stia despre noul xbox. Are functia de manager general, pai fratilor acum imi este clar de ce in acel discurs jenant nu prea a spus nimic la obiect, cat timp nu le are cu jocurile se poate duce la cratita din partea mea. A primit ordine clare sa promoveze aberatia de cloud system, chiar daca teoretic este buna pt consumator, loveste in restul userilor fara conexiune la net.