Salut, am revenit in legatura cu problema mea
Am pus setarile recomandate de mai sus.
Azi mi-au venit cablurile..am incercat cu o pereche de Audioquest Forrest HDMI si o pereche de HDMI oficiale de la SONY pentru PS si rezultatele sunt identice.
Am pus la HDMI atat numai pe 720p/1080p (la jocurile care sunt numai 720p sau pot duce mai mult)
Singurele care se vad asa cum ar trebui sunt Metal Gear Solid HD Collection si Mortal Kombat.
In rest am incercat MGS4 si MostWanted rezultatele sunt identice: nu pot distinge la mai mult de 5m in fata mea (in joc ) si deloc AA.
O chestie surprinzatoare e ca daca setez la Display in consola pe HDMI auto in Most Wanted imi selecteaza automat 1280x720 si in MGS4 e 1920x1080 (ultimul suportand max 720p, cel putin asa e pe carcasa scris).
In HDTV-ul meu am selectat si optiunea Game-Mode on/off..cand e pe on imaginile se vad si mai rau.
A, si incercand sa vad niste filmulete pe net pe consola (prezentari de jocuri de ex, acolo in browse-ul consolei nu stiu cum ii zice , clip-urile se vad 480p in frame-uri pixelate rau de tot in fullscreen, daca minimalizez cate o imagine o data la 2 sec.