sol1d, cel mai probabil problema ta se trage de la setarile TV-ului si nu de la PS3.
Si eu am observat ceva asemanator cand mi-am luat LED Samsung ES5500, era o setare (nu mai tin minte care, tre sa ma uit cand ajung acasa) care daca o activam se vedea foarte blurat si urat.

Intra pe link-ul urmator Samsung UN55F8000 Review (UN55F8000BF, UN55F8000BFXZA) | 55-inch 1080p 3D Smart TV si citeste sectiunile "Auto Motion Plus (Note: Super Important Setting!)" si "Gaming - Top Quality".
In acel link este o descriere a TV-ului tau si la sectiunile indicate de mine se poate sa gasesti rezolvare la problema ta.
Incearca sa pui AutoMotion Plus pe Off sa vezi daca observi ceva diferenta (il gasesti la Menu-Picture-Picture Options-AutoMotion Plus).
Uite ce zice cineva intr-un comentariu: "
You should never use Auto Motion for gaming. Samsung even states it in the manual."
Cum optiunea vine activata "by default" s-ar putea ca asta sa fie problema la tine.

Daca o pui pe Off si nu merge, atunci incearca sa o lasi pe On dar sa pui totul la 0.
Spun asta pentru ca pe un forum cineva zice ca daca a pus pe Off tot nu a fost ok pana nu a pus in meniu Custom si a pus totul pe 0:
"Here a solution I found by fooling around with the settings. I'm posting it here for anyone looking to solve a similar problem.
Go into the Auto Motion Plus menu, turn it on and choose custom auto motion plus. Turn all the settings in the custom menu to zero and your problem will be solved.
I don't know the f..k why simply keeping the Auto Motion Plus in the off setting doesn't actually turn the setting off."