E bine ca Sony au lansat PS3 cu backward compatibility si Linux Support. Le-au taiat fara jena, dar ei sunt good guys. Am uitat, e in trecut, nu mai e valabil acum.
Sony sunt exact acelasi rahat daca accepta blocarea jocurilor sh sau daca accepta aonline. Daca erau atat de revoltati trebuiau sa refuze. Dar mai avem de crescut inainte sa intelegem astfel de decizii. Nintendo cum poate sa refuze? Asa e, Nintendo sunt nimeni pe piata consolelor pentru publicul mai tanar.
Sony nu platit la vremea respectiva? cred ca erai pe forum join date: aug 2008 si ai vazut ce se discuta aici si cati useri erau revoltati si si-au intors spatele (inclusiv fanboyul de MonkY, care a fost primul care s-a suparat foarte tare pe faza cu linuxul si a inteles cu adevarat ce inseamna asta). chiar daca au avut o multime de fani de pe vremea PS2, Sony a facut multe greseli la lansare PS3 si si-a pierdut o parte dintre ei: pret enorm de mare, dar era de inteles avand in vedere tehnologia, dar din pacate gamerii voiau doar o consola, nu aveau jocuri destule, s-a lansat un an mai tarziu decat xbox 360, pe drum s-a pierdut si conceptul de controller pe care il prezentasera la un E3 anterior (vezi poza) si s-au grabit cu un six-axis care nici macar nu vibra... au gresit foarte mult cei de la Sony si au primit multe cuvinte de "lauda" in general de la public, chiar daca multi erau fani PS2, eu unul numarandu-ma printre ei si totusi am ales Xbox 360 la inceput. dar din fericire Sony si-a revenit si a inceput sa lanseze jocuri de calitate, recapatandu-si o parte din fani (aici ma includ si pe mine) si merite pe masura.
vezi nu e vorba de fanboy sau hatereala, ci pur si simplu de gusturi si daca ne convine ce primim si deocamdata oricat de inchis ai fi la minte MS a cam dat-o in bara si doar un angajat ca
ar putea sa-i apere pe cei de la MS, iar sony si-a organizat bine planul, naiba stie ce vor prezenta si ei la E3, dar noi vorbim despre ce ni s-a prezetat pana acum din partea ambelor companii. oameni vor fi sa cumpere consola stai linsitit si asta nu pentru ca este bestiala, ci pentru ca au un alt target generatia asta, unul neatins pana acum de console... ori tu faci parte din el si cam greu acest lucru avand in vedere ca multe dintre features sunt legate de Xbox Live, un lucru absent la noi in tarisoara, ori esti un fanboy care nu face nimic altceva decat sa aduca in discutie trecutul. ti-am mai zis sony a platit, MS de ce sa nu plateasca? crezi ca merita ridicati in ceruri si protejati? pot sa vina cu cele mai multe si bune exclusivitai multi oameni si-au format deja opinile si cam greu sa-si spele imaginea foarte patata dupa conferinta lor, mai ales ca ne-au lasat in ceata si au anulat si conferinta cu presa ca sa nu raspunda la intrebari, nu ti se pare dubios? sau vii cu un alt exemplu din trecutul lui sony?