Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Microsoft omoara gamingul?
-
Member
Nu are nicio legatura cu ce am demonstrat eu. Vorbeam strict de aonline si de nemultumirea provocata legata de acest lucru(gen plec la munte sau am probleme cu netul o saptamana). Este evidenta directia in care se indreapta gamingul. De asemenea, este evidenta intentia ambelor companii. Vorbeam de diferenta de perceptie al aceluiasi fenomen: Always Online, prezent in ambele tabere, dar anuntat diferit. La urma urmei, ne intereseaza jocurile si cum functioneaza ele si se pare ca functioneaza pe acelasi principiu in ambele tabere, majoritatea au nevoie de conexiune la internet.
Mi se pare normal ca lumea sa fie constienta. Nu este corect sa stii doar jumatate de adevar. Mai departe vedem maine ce urmeaza. Bineinteles ca acum o sa imi sara toti in cap ca sunt orb, fanboy si ignor datele, dar nu cred ca a expus cineva lucrurile din punctul acesta de vedere.
PS Suntem o comunitate si este datoria fiecaruia sa ne informam unul pe celalat, cu cat mai multa informatie cu atat putem lua o decizie mai buna. Nu inteleg de ce percepeti ca ceea ce spun eu anuleaza ceea ce spuneti voi. Doar adaug anumite lucruri pe care nu le spune nimeni. Nu am spus ca este fals ceea ce spuneti. Mi se pare normal sa vedem situatia din toate unghiutile posibile. Nu inteleg de ce vi se pare asa tabu.