Nu are nicio legatura cu ce am demonstrat eu. Vorbeam strict de aonline si de nemultumirea provocata legata de acest lucru(gen plec la munte sau am probleme cu netul o saptamana). Este evidenta directia in care se indreapta gamingul. De asemenea, este evidenta intentia ambelor companii. Vorbeam de diferenta de perceptie al aceluiasi fenomen: Always Online, prezent in ambele tabere, dar anuntat diferit. La urma urmei, ne intereseaza jocurile si cum functioneaza ele si se pare ca functioneaza pe acelasi principiu in ambele tabere, majoritatea au nevoie de conexiune la internet.

Mi se pare normal ca lumea sa fie constienta. Nu este corect sa stii doar jumatate de adevar. Mai departe vedem maine ce urmeaza. Bineinteles ca acum o sa imi sara toti in cap ca sunt orb, fanboy si ignor datele, dar nu cred ca a expus cineva lucrurile din punctul acesta de vedere.

PS Suntem o comunitate si este datoria fiecaruia sa ne informam unul pe celalat, cu cat mai multa informatie cu atat putem lua o decizie mai buna. Nu inteleg de ce percepeti ca ceea ce spun eu anuleaza ceea ce spuneti voi. Doar adaug anumite lucruri pe care nu le spune nimeni. Nu am spus ca este fals ceea ce spuneti. Mi se pare normal sa vedem situatia din toate unghiutile posibile. Nu inteleg de ce vi se pare asa tabu.