Single post: Microsoft omoara gamingul?
-
Senior Member

Originally Posted by
Link
pt asta n-ai nevoie decat de un smartphone cu joystick adaptat, poti juca chiar si pe tv
... sa fim seriosi , toti vor o consola capabila, apropiata de pc ca si putere , desi in la cum au evoluat telefoanele , nu se mai stie ..
---------- Post added 10-06-2013 at 08:54 AM ----------

Originally Posted by
Tudoran
vad ca in ultima vreme (as in "ultimii ani") gaming-ul a inceput sa sufere o schimbare destul de mare: DLC-uri, online pass-uri, blocarea jocuirlor second hand. Dar odata cu acestea vad si o alternativa care ar putea multumi multa lume: jocuri free to play. Au inceput cei cu DC Universe Online, au continuat cu foarte multe alte MMO-uri si deja avem fel de fel de stiri: Dust 514 (am nimerit-o?

) e un shooter free to play, deja stim ca DC UO si Planetside 2 isi vor face aparitia pe PS4 (parca si Firefall). Namco Bandai au anuntat azi ca lanseaza un Tekken pe PS3 Free To Play. Sincer de la acest gen nu m-as fi asteptat, dar e o stire binevenita.
Si uite asa gaming-ul se va transforma si foarte multi vor renunta sa cumpere 4-5 jocuri pe luna pentru sau ceva ci se vor juca MMO-uri, FPS-uri, fightere si posibil MOBA-uri deoarece sunt o alternativa ieftina. Asa ca situatia nu e chiar asa de disperata, gaming-ul se va schimba dar noi (gamerii consolisti) vom trai in continuare.
matale ai un interesant punctul de vedere . 
---------- Post added 10-06-2013 at 08:56 AM ----------

Originally Posted by
lucian43
Tudoran iti dau doar o parte din joc free. la multe jocuri ai sa gasesti ca ai nevoie sa cumperi anumite nivele sau arme ca sa poti trece de ele, ca sa nu mai spun ca cel care a platit cu bani reali ceva "power pack-uri"... boost xp, arme, armuri e clar superior fata de tine in multiplayer combat.
Tind sa cred ca developeri si-au dat seama ca se castiga mult mai bine de pe "free to play" decat "pay to play".
Din punctul meu de vedere "free to play" e echivalentul unei momele ieftine, vrea sa te atraga, iti da ceva abilitati/arme si ceva XP la inceput pana te prinde si apoi pui mana pe Visa Mastercard sa poti completa quest-uri si alte alea...
asta-i cam sub centura 
---------- Post added 10-06-2013 at 09:06 AM ----------

Originally Posted by
MonkY
....
oricum ar fi le zice bine , rezonez in totalitate .
fortza MonkY
eu sunt foarte suparat pe ce au facut cei de la MS, eu chiar imi doream noul xbox, dar s-au usurat in capul meu cu consola asta.