Originally Posted by
MonkY
AkF, sorry man, dar ai inteles gresit lucrurile! Ti-am mai prezentat faptele si in alt thread, cu subiect si predicat, dar o tii pe-a ta in continuare. Nu are nicio legatura cu "plec la munte deci e normal sa nu ma pot juca", ci cu faptul ca Microsoft devine un Big Brother enervant si nesimtit. Pe care tu continui sa-l pupi undeva, chiar daca-ti da peste ochi. La fiecare chestie negativa legata de Xbox One, ai postat ceva de genul "si ce daca?". Daca tie iti place, asta nu inseamna ca si noi trebuie sa acceptam conditii aberante.
O fi evident in mintea ta acest lucru. Sony a declarat ca nu are nicio intentie ca PS4 sa "require online". Daca vrei tu functiile online, esti liber sa le folosesti. Daca nu, nu! Microsoft in schimb, spune ca fara online poti sa te uiti la BluRay-uri si DVD-uri pe "consola" Xbox One. Intelegi diferenta? Daca nu... sorry!
Cred ca pentru tine au anuntat cei de la Sony "Always Online". Dar doar pentru tine... Daca poti sa dai un singur exemplu unde au declarat asta cei de la Sony, esti cel mai tare.
Poate ne intereseaza jocuri diferite. 95% din jocurile mele nu au nevoie de conexiune la internet. Si cred ca am vreo 500.
Oare nu ar trebui sa-ti pui intrebarea cum de mama naibii 99.9% din useri sunt "inconstienti" si vad doar jumatate de adevar, si tu si inca alti 2-3 useri vad tot adevarul? Faptul ca expui parerea unei minoritati, nu inseamna ca e si adevarata. Deschide ochii si uita-te la ce face Microsoft cu toti cei carora nu ii pupa undeva. Conturi blocate, comentarii oprite, oameni platiti sa vorbeasca de bine, publisheri platiti sa nu prezinte jocurile concurentei... etc. Cum spuneam, nu am mai vazut niciodata o campanie atat de murdara. Norocul nostru ca in Romania habar n-are Microsoft de Xbox (sau se face ca nu stie ce-i aia), ca altfel probabil pana acum primeam si amenintari de la ei...
Exact. Doar ca unora poti sa le dai informatii cu tona... si tot pe-a lor o tin (cazul tau).
Eu de exp. am postat si pro si contra la Xbox One. De la tine insa, n-am vazut decat pro, si decat atacuri la concurenta. No offense, dar asta e fanboy-ism curat. Insa... e freedom of speech pe CG. Oricat ai deveni de obositor, poti sa postezi linistit.