Quote Originally Posted by poiuyt View Post
bre Monky , ciudata bre intorsatura asta a Buzaului pe care o practicasi aici .. recunoaste bre ca in inima matale este un fan xbox bogatas, ca n-ai nevoie de sh-uri
Sincer... sunt cam satul de trolls & fanboys. Aici este vorba despre gaming, nu despre fanboys, bogatasi sau smecheri de cartier... Cand cei de la Microsoft au dat-o in bara cu TV, Sports, TV, Sports... le-am dat o palma. Astazi au prezentat jocuri, lucru care ma intereseaza. Daca pe unii dintre voi ii intereseaza contul meu din banca, sunteti rugati sa mergeti in alta parte! Am si eu o limita...

darkpaul13: ai mare grija, ca in ritmul acesta il urmezi pe poiuyt. Tolerez una, alta... mai glumim, mai facem haz de necaz, dar daca nu te intereseaza consola respectiva, posteaza te rog pe aria care te intereseaza. E ca si cand te-ai duce pe forum de BMW si la fiecare post le-ai explica ce tare e AUDI-ul tau. Poate e fun odata, de doua ori... dar la un moment dat devine annoying, repetitiv si fara sens. Nu-ti place nimic la X1, just ignore it!