Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: E3 2013: Bravos Microsoft
-
Admin

Originally Posted by
darkpaul13
ee monky...iaca prea multa libertate de exprimare strica nu ?
In cazul unora, se pare ca da...

Originally Posted by
darkpaul13
n-am facut decat sa-ti dau quote la posturiile tale sa-ti demonstrez cum te-ai contrazis singur..asta e trolling nu ?

Daca tu nu intelegi diferenta dintre niste servicii (proaste si foarte limitate dealtfel, precum always online-ul) si faptul ca eu vorbeam despre GAMING, atunci no offense, dar nu cred ca intelegi ce e mai important si ce nu... Eu spun Bravos Microsoft pentru ca au avut in sfarsit o conferinta despre jocuri, si tu vii si-mi dai citate din mine (doh) in care spun ca nu-mi plac serviciile lor. Te-ai gandit mult la asta?

Originally Posted by
Csander
Mai pot vedea undeva conferinta? Din pacate nu am putut s-o vad la momentul difuzarii si acum sunt curios.
Voi posta un filmulet cum se urca pe youtube... in primul post.