Quote Originally Posted by MonkY View Post
Daca tu nu intelegi diferenta dintre niste servicii (proaste si foarte limitate dealtfel, precum always online-ul) si faptul ca eu vorbeam despre GAMING, atunci no offense, dar nu cred ca intelegi ce e mai important si ce nu... Eu spun Bravos Microsoft pentru ca au avut in sfarsit o conferinta despre jocuri, si tu vii si-mi dai citate din mine (doh) in care spun ca nu-mi plac serviciile lor. Te-ai gandit mult la asta?
contradictia la care m-am referit eu e intre mesajul postat azi(mai jos) si cele de demult..nu m-am referit la servicii sau gaming..da, de gaming ai zis bravo microsoft..dar la intrebarea mea "gata cu drm,etc rage ?" ai raspuns asa..cand mai devreme aveai alta parere..

Quote Originally Posted by MonkY View Post
Used games - poate unii chiar nu cumpara SH (cazul meu)
Kinect - au spus ca poate fi oprit
24hrs check - i'm always online

Eu insa (ca de obicei), am tinut si cu ceilalti, care poate nu au net 24h... care vor used games... care nu vor Kinect deloc (de exp. eu nu vad de ce e obligatoriu sa fie in pachet - sa creasca pretul, odata ce il poti opri)... Insa, in final pentru mine conteaza ce pot eu sa joc... nu restul. Yes, i'm that selfish.
stiu ca e posibil sa fie ultimul meu mesaj de pe acest forum si de aceea vreau sa va urez tuturor bafta si sanatate..it was a real pleasure !