Quote Originally Posted by MonkY View Post
In special pentru exclusivitati. Pe care le gasesti doar pe Xbox One... Cunosc oameni care isi vor cumpara X1 doar pentru Killer Instinct...
Sau Ronan pentru Dead Rising 3.... sau altii pentru Halo sau Forza 5.

PAi asa cum pana acum gamerii au fost inpartiti in tabere ( Pro PC/ Anti console... stiti voi, "aia de nu se joaca cu mouse-ul insemna ca sunt retarzi", apoi Fan PS3, fan Xbox, consola mea e mai buna ca e neagra glossy...), asa vor fi impartiti si acum. Sunt oameni care isi vor lua Xbox One, altii PS4, altii deloc si ultimii (si probabil cei mai tari) le vor cumpara pe amandoua ca sa beneficieze de ambele exclusivitati.

Care sunt mai tembeli ? Nici unii (poate un pic cei anti console, dar intram in alte polemici ), fiecare cu obisnuinta si gustul in materie de gaming. La final lansarea de aseara nu a facut decat sa starneasca un nou val de fanboy-isme. Unii user de nu i-am vazut in viata mea pe forum au apucat sa comenteze aiurea. Cei cu experienta de aici si-au spus punctul de vedere, si chiar daca nu e pe placul tuturor asta nu insemna sa le sarim in cap.

Eu probabil cu ceva efort imi voi schimba 360-ul cu One-ul, mai ales daca vor aparea si preturi mai ... lumesti.