insa eu sunt curios de un lucru..ceva ce sony n-a spus pana acum ...PS4 are tehnologia necesara ptr a impune acele restrictii pe care le impune microsoft?..sau e la latitudinea publisherilor sa gaseasca metode prin care sa blocheze used games&stuff?

ptr ca daca PS4 poseda la fel ca X1 tehnologia..atunci sony si dupa cum am zis..daca used games vor fi blocate pe cele 2 console(pe X1 toate titluriile iar pe PS4 doar 3rd party-uri) atunci va fi easy choice ptr mine...PC-ul cel de toate zilele..si eventual in 2-3 ani cand se strang destule exclusivitati iau intr-o vara PS4 cumpar alde uncharted 4 si ce-or mai aparea iar dupa ce-mi termin treaba la vanzarea cu ele si consola..

totusi...cred ca e mai degraba o gaselnita microsoft

At the Cowen Technology, Media, and Telecom Conference, Take-Two CEO Strauss Zelnick commented on Microsoft’s rumored strategy for used-game sales on Xbox One, “There’s no question that if Microsoft has figured out a way to tax used games, then we should get paid, too. It’s hard to imagine why they should and we shouldn’t.”
insa e oarecum logic ca o companie precum Take-Two sa fie interesata de cum sa faca jocuri cat mai bune decat sa inventeze o metoda ca sa taxeze oamenii ptr used games..doar ii au in subordine pe Rockstar si Irrational Games(printre altii)..iar companii precum EA si Ubisoft sa faca exact invers...