Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
Bine, crezi ce vrei. Fa polemica aiurea in continuare. Bafta
sa inteleg ca nu mai am voie sa-mi expun parerile doar pentru ca ele nu coincid cu ale majoritatii? si eu sunt entuziasmat de tot ceea ce au anuntat, dar asta nu inseamna ca nu pot sa ma mai opresc din cand in cand si sa filtrez ceea ce mi se serveste. cum spuneam, este parerea mea si puteti sa nu fiti de acord cu ea, insa asta nu inseamna ca nu pot sa mi-o exprim. poate sunt eu nebun... portofelul meu sincer spera asta.

anyway, poate se intreaba cineva de ce e nevoie de PS Plus pentru mp. pai uitati de ce. $400 of 2013 dollars would be worth $344.80 in 2006 (adica aprox. jumatate din pretul unui PS3 la lansare). Sony a adoptat un model de business apropiat de cel low-cost (sa nu se inteleaga ca prin asta ii acuz de ceva). practic, vor castiga din volum, atat pe partea hardware, cat si software. o sa spuneti...bine, dar asta contrasteaza cu ceea ce ai spus mai sus. teoretic da, practic uitati-va si voi cat costa un bilet in ziua cursei pe orice companie low-cost si veti vedea de ce spun ca ar trebui sa ne asteptam la preturi ceva mai mari in ziua lansarii unui joc (ca apoi vor fi reduceri, asta e altceva). sper sa ma insel... sincer sper...