Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Single post: Tigara electronica

1. #506 SP
    Member alalalt's Avatar
    Ok, asa cum am promis ieri, am revenit cu alte impresii.
    De dimineata m-a sunat tipul care se ocupa cu comenzile de la Janty si mi-a confirmat ca in cursul zilei de astazi or sa vina sa schimbe piesele cu probleme. Din nou, tipul cu care am vorbit, cat si tipul care a livrat piesele au fost foarte amabili (lucru care mi-a placut foarte mult la Janty).

Piesele de schimb (atomizator, baterie) au ajuns acum cateva minute. Problema mea era de la atomizator, care a fost inlocuit cu unul nou (cu banda aurie si inscriptia Janty). Pe langa atomizator, am primit si un certificat de garantie pentru toate piesele. Cineva de la Janty probabil a vazut postul meu de ieri, si mi-a facut pe plac, (desi, dupa cum spunea cineva mai sus, atomizatoarele vandute individual nu sunt inscriptionate) lucru pe care il apreciez (thanks guys ).

Acum, pentru partea cu adevarat interesanta:
    Dupa 15 minute de tras, pot spune ca sunt foarte multumit de Dura-C. Multa lume se plangea pe forumurile din afara de faptul ca rezervele nu se infig cum trebuie in atomizator si curg. Am fost placut surprins sa vad ca nu este asa. Am impresia ca ei vand dintr-un batch nou, si problema cu rezervele s-a rectificat. Cantitatea de vapor produsa este asemanatoare cu cea produsa de SuperMini, dar fumul scos de Dura-C este mult mai consistent. Mi-a placut mult faptul ca, datorita acelui buton nu mai trebuie sa astepti pana se incalzeste atomizatorul. Prima tragere este la fel ca si ultima. Ca tot a venit vorba de acel buton, am crezut ca are mai multe trepte, datorita faptului ca pe siteul oficial se precizeaza ca poti controla intensitatea tragerii, dar nu este asa. Am impresia ca s-au referit la faptul ca atata timp cat tii apasat pe buton, iese abur. Cand dai drumul, nu mai iese . Acest lucru nu ma deranjeaza catusi de putin, dar am simtit nevoia sa-l precizez.

Ca aspect si constructie, tigara este mult superioara (cel putin din punctul meu de vedere) celei SuperMini. Este putin mai lunga, iar rezervele sunt de aproximativ 2-3 ori mai mari.

Singurul lucru care ma deranjeaza momentan este faptul ca inca nu aduc rezerve goale.
    Combinatia dintre Dura-C si lichidul Johnson's Creek ar fi una de milioane..

Ca sa inchei, sunt foarte multumit de produsul celor de la Janty. Raportul calitatea pret este unul bun, desi ei au facut greseala de a incarca mult prea tare pachetul complet. Daca cumperi doar ce ai nevoie, iesi la un pret bun.
    Attached Images Attached Images dsc00016.jpg