Single post: Jocurile si cine a castigat de fapt E3 in acest an
-
Member
Sa nu uitam ca Sony are totusi circumstante atenuante pentru faptul ca nu a avut un numar mare de jocuri exclusive prezente pe scena la E3, anul acesta Nintendo nu a lansat mai nimic in general pentru WiiU, iar MS a lansat doar Gears of War. Studiourile Sony in schimb au muncit din greu pentru PS3, in martie Sony Santa Monica a lansat God of War Ascension iar acum Naughty Dog lanseaza The Last of Us, urmeaza Quantic Dream cu Beyond Two Souls si in toamna Polyphony Digital va lansa GT6, toate 4 sunt jocuri mari AAA exclusive PS3 care costa mult pentru un studio chiar daca are 2 echipe de dezvoltare. Din jocurile exclusive MS sunt interesat de Ryse, Quantum Break si Dead Rising 3 (DR3 cred ca e timed exclusive), Titanfall o sa il joc pe PC iar Minecraft o sa il joc pe Ipad (la asta nu prea vad exclusivitatea). Killer Instinct e OK dar avem Tekken exclusiv si free to play pe PS3. Sincer eu unul nu vad valoarea jocurilor, poate pentru ca sunt fan Sony si ma bucur ca pot sa joc in continuare seriile care m-au atras. E greu sa ma entuziasmez pentru Halo care nu mi-a placut niciodata si le-am evitat cand aveam Xbox360, sau pentru Forza cand am GT6. Iar cei de la Remedy mai bine faceau un Alan Wake decat combinatii de show TV si joc in Quantum Break.