Quote Originally Posted by AkF View Post
De exemplu exact cum ai activat toate online-passurile de pana acum. Interesul lor e sa vanda si sa joci, nu sa-ti blocheze accesul. Nu vad de ce ar incepe acum. Mai putine vanzari, mai putini bani=>bad for business. Tot ei pierd daca ne blocheaza accesul.
dap ai completa dreptate, dar din pacate te poti astepta la orice acum, mai ales ca nu au niciun rasp oficial, decat ca trebuie sa astepti sa vin Xbox Live in regiunea ta. mie de o singura chestie imi este frica, esti obligat sa faci acea conexiune la internet o data la 24 de ore tocmai ca sa verifice daca jocul este original, daca este al tau etc, pai nu pot sa verifice si ip? daca vor zice pentru ca RO nu are suport live, nu pot sa verifice starea jocului si a consolei? eu m-as bucura tare mult sa nu fie asa, dar ma ingrijoareaza lipsa unui raspuns concret din partea lor

daca voi ziceti ca va fi ok, bine. eu am vazut reactile de pe internet, in special neogaf care s-au cam speriat la veste asta plus raspunsul lui don mattrick care arata cat le "pasa" de restul lumii... dar daca voi ziceti ca o sa fie ok