Single post: Putin Ajutor Wireless va rog
-
Member

Originally Posted by
muggs
E destul de dificil man, cred ca singura ta sansa ar fi de pe acoperis > acoperis, asta daca nu cumva casa nr. 3 e mai inalta decat nr. 4, din pacate merg cam doar la point to point antenele astea de wifi... sau ai putea opta pt. o antena omni-directionala , dar din pacate nu am cum sa iti garantez ca va functiona 100%.
Sfatul meu e sa pui netgear-ul intr-o zona din care vezi casa respectiva , si sa o iei pe jos cu laptopul sa vezi exact pana unde ai semnal , si in functie de asta sa te gandesti daca te mai ajuta o antena sau nu , macar poti incerca cu una ieftina , sa o pui langa un geam sau etc
ps. ai cum sa faci o poza pe directia casa 1 > casa 4 ?
Am sa Cumpar un cablu de retea lung de 20/30m sa duc ruterul in partea cealalta a casei la etaj , eu fiind pe fata (partea cu strada), in cazul in care nu ajunge, spui ca trebuie sa cumpar o antena care sa mareasca semnalul?, in cazul in care cumpar o antena se poate marii semnalul? sau trebuie sa cumpar si in casa 4 o antena care sa prinda semnalul si sa il treaca prin vreun ruter ceva?, man chiar nu stiu cum e treaba cu astea, ma gandeam ca o sa gasesc o antena o pun pe casa si tot ce este in jur pe raza de 100 200 etc etc(depinde de puterea antenei) sa prinda net, nu e asa?,pls corecteaza-ma daca gresec.