Single post: E3 2013: Sah mat in stil Sony
-
Senior Member
Din ce in ce mai bine arata situatia pentru Sony. Mie mi-a placut ca au aratat jocuri triple A noi si fresh (desi am avut si sequel-uri care sunt mai tot timpul binevenite). dar si jocuri indie (si cred ca cel putin unul sau doua va fi moca cu PS+...considera-l un fel de Humble Bundle al consolistului
) ).
Ma bucur ca s-au gandit si la gamerii care nu au bani sau care nu stiu exact cu ce se mananca consolele in ziua de azi: de ziua mea am primit ultimul Hitman cadou de la un prieten foarte bun care nu stie mai nimic de console si pt ca nu are extrem de multi bani de aruncat, a mers la Cex si mi-a cumpar jocul second hand. Un gest foarte dragut. Daca era un X1 si facea asta eu as putea fi: "vai merci fain! super tare jocu! a luat foarte multe note bune...daaaar, nu merge. Mai bine imi luai o bere
. Uite un caz in care e bine sa ruleze consola si jocuri second hand in ciuda faptului ca toate jocurile care mi le iau sunt nou noute.
Design-ul imi place pentru ca imi aduce aminte de un PS2 da parca pare un pic mai modern (maybe that's just me). Am un prieten care considera ca arata mai bine si decat PS3-ul (Phat/Slim/Super Slim). Deci gusturile nu se discuta.
Pretul e acceptabil: doar e o consola next gen care stie sa faca foarte multe chestii. Si m-am bucurat extrem de mult cand am aflat ca primesc din start un HDD de 500 de gb (pe langa casti care nici acum nu am pt PS3 sau cablu HDMI (care la mine tot s-au pierdut sau stricat cum am tot mutat consola in ultima vreme). Din start mi-am dat seama ca nu o sa am probleme cum am acum la PS3 (HDD de 40 de gb... mai sterge doua trei jocuri ca sa instalezi unu mare. Mai sterge 5-6 mici ca sa mearga ceva.. poate multi stiu la ce ma refer).
Iar faptul ca nu necesita conexiune online e perfect. Stiu ca foarte multi oameni au consola conectata non stop la net, dar la mine nu a fost aceeasi situatia la inceputul anului II la facultate cand a trebuit sa vorbim noi si sa bagam net si alea alea. Daca era un X1 atunci ma uitam la el doua saptamani pana veneau cei de la Virgin Media. De asemenea, eu de multe ori cand mergeam la munte la cabana la un prieten mai aduceam si un PS2 sau PS3 ca sa ne mai jucam un Fifa sau ceva fighting game in caz ca era prea frig afara or whatever. Din nou, daca era consola celor de la M$ atunci trebuia sa o las acasa.
Desi la inceput conferinta mi s-a parut cam slaba si plictisitoare (eram si rupt de oboseala pe atunci), si au fost cateva freeze-uri la AC (iar la MS s-a intamplat cu Battlefield 4) impreuna cu inca cateva jocuri care lagau, in final pot spune ca a fost o conferinta foarte buna si ca voi achizitiona linistit noul PS4 (fingers crossed sa fac undeva practica anul asta..atunci va fi Day 1 buy).
Sunt foarte curios ce vor face cei de la MS ca sa iasa din "micuta" lor problema si daca nu cumva pot scoate cateva "feature-uri" mai tarziu cu ajutorul unui update...sau mai multe. Cred ca singura chestie ce o puteau face mai rau e sa zica ca X1 va fi digital only.