Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul PlayStation 3
-
15-06-2013 02:31 #20007 SP
Junior Member
Salut,am si eu o problema,am un ps3 FAT,160 gb,modat rogero 4.30.
Am vrut sa pun niste jocuri noi,mai aveam doar 10gb liberi si am zis sa sterg niste jocuri,printre care si gow3(care are 40gb).dupa stergerea fiecarui joc,consola se misca din ce in ce mai greu(le-am sters din multiman),iar la un moment dat,imi arata ca am liber 67 gb.
Dupa stergerea ultimului joc(dead space 3),consola a inghetat si n-a vrut sa se stinga,decat de la butonul din spate.
Dupa ce am aprins-o,in loc sa-mi arate 67gb + liberi,imi arata doar 35.Aveti idee ce s-a intampplat,s-a bulit hardul?Cum pot vedea cu ce este ocupat hard-ul,se poate asa ceva,ca la calculator?
Astept un raspuns,mersi mult.