Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
Eu zic ca nu e asa de inutila comparatia cu Man of Steel. Ambele reprezentia forme diferite de "entertainment" care sunt oarecum in concurenta .
Si uitati-va la bugetul filmului: 225 milioane $ .
Jocul asta n-a avut nici jumatate buget cat a avut filmul ala si tot a facut mai multi bani, cel putin in UK.

Eu apreciez ce face AndRewqp . De ce nu incepeti voi sa scrieti stiri daca credeti ca faceti o treaba mai buna?
Aici e thread de jocuri, poti face comparatie cu alte jocuri, nu cu filme. Deschideti thread-uri (valabil pentru @AndRewqp) sau postati aiurea.

---------- Post added 18-06-2013 at 10:16 AM ----------

Quote Originally Posted by Scofield91 View Post
De data asta și eu trebuie să punctez comparația nereușită... Dacă a vândut 1,3 milioane de discuri * 60 dolari = 98 milioane de dolari. Bine, se poate spune că în UE s-a vândut la prețul de 60 de euro și 50 de lire în Uk și suma este mult mai mare.

Dar și așa comparația nu este validă, Man of Steel încasând în weekendul de lansare 116 milioane de dolari doar în USA și 71,6 milioane de dolari în celelalte țări unde a fost lansat.

Nu vreau să par un douchebag cu comentariul ăsta, dar sunt un cinema freak când vine vorba de boxoffice-urile internaționale și nu pot lăsa acest lucru să treacă neobservat, deși sunt conștient că acea comparație este realizată pentru a scoate în evidență numărul foarte mare de discuri vândute la lansare.
Concluzie: Man of Steel s-a vandut mai bine decat The Last of Us, ceea ce il contrazice pe domnul @AndRewqp care ne ofera informatii false.