Single post: Marketplace Deals - Xbox 360
-
Senior Member
Vezi ca solutia postata are anumiti pasi pe care nu trebuie sariti pentru a functiona :
- laptop cu windows 7, net prin wifi activ (functional)
- vpn creat pe laptop (recomandat ar fi www.vpnreactor.com , am incercat si altele dar nu merg la fel), iarasi testat/functional
- conectat consola la laptop fara vpn activ prin cablu de retea
- facut bridge intre conexiunea wifi si lan
- testat sa se conecteze la LIVE / net
- Click dreapta pe conexiunea VPN si Properties:
Option - Se debifeaza Include Windows Logon domain. Se da click pe PPP Settings si se bifeaza Enable LCP Extensions.
Networking - Se debifeaza Internet Protocol Version 6 (TCP/IPv6) si File and Printer Sharing for Microsoft Networks
- click pe tab-ul Sharing. Bifati Allow other network users to connect through this... si selectati placa de retea la care este conectat Xbox-ul.. apoi click pe Networking si modificati din Auto in PPTP... Click Ok si am terminat cu setarile
Deci totul e usor sunt doar 2-3 pasi...
Mie mi-a luat 3 zile de teste sa le pot pune cap la cap dupa tutorialul postat de Dj Mo. Deci totul a fost mura-n gura si tot a trebuit sa reinstalez Windows-ul 7(aveam 8-ul) si sa-mi bat capul cu 30 de miii de teste.
Ca un sfat, ia-o cu calm si vei reusii. Sfatul 2 : daca vei reusii, pastreaza conexiunea fara modificari, in 2 saptamani urmeaza Halo 3 gratis pentru cei cu Gold.