Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Desene pe foaie, digitale si lucrari 3D
-
Senior Member
Desenul oricum nu se pune pentru ca executia nu e nimic serios. Desenul acela chiar un doodle este
si e extras dintr-un cu totul alt context. In fact, e chiar primul meu desen cu tableta de acum cativa ani. Deci ce am incercat eu sa incropesc acolo este de fapt ideea acelei stari in sine, folosindu-ma de acea ilustratie veche. Restul la fel, este doar un simplu sketch pentru a contura ideea acelei stari. Liniile acelea care tie ti se par aiurea, au de fapt cea mai mare semnificatie - cele viu colorate insemnand dulcele/ascutit de inceput din acel gust si "vibratia" de inceput, dar si faptul ca ti-ar veni sa injuri/strambi la gustul amar/acru in acelasi timp[limbajul "colorat"]. Iar liniile ce se duc catre spate sunt acei fiori ce se duc pe sira spinarii si formeaza acel feeling "electric" pe toata coloana vertebrala; cred ca il cunosti si tu[feelingul acela il mai intalnesti si cand asculti o melodie buna sau care rezoneaza cu gusturile fiecaruia]. Daca te uiti atent zigzagurile alea de pe coloana le-am si deschis la culoare, tocmai pentru a accentua si mai mult grafic acea traire intensa care are loc acolo. E destul de greu de redat asa ceva grafic, dar asta mi s-a parut parut mie cea mai buna interpretare pentru acel feeling, bazat pe trairile mele.
Bineinteles ca daca e vorba de ceva serios, trebuie facut calumea, la rezolutie mare, mai calitativ sau chiar vectorial. Deci pe partea de executie oricum stiu ca e prastie, nu e nimic serios si nici nu am pretins asta.
LE: Grafic vorbind, cred ca ar fi nevoie si de o lamaie acolo pe undeva pusa ca sa reiasa mai bine de la ce pleaca totul
Btw legat de acel design.. mno nu prea pare sa redea ideea mea decat partial. N-ai fost harsh, stay cool