Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Single post: Ultimul film vizionat / Recomandari filme

1. #3848 SP
    Senior Member Malach HaMavet's Avatar
    Dog Bite dog ciudat film dar sincer pot sa spun ca mi-a placut enorm! Cu tot cu finalul ala CIUDAT rau! 8/10 Aruncati un ochi peste el ca sincer se merita

Jack THe Giant Killer sincer nu e chiar asa de rau cum m-as si asteptat dupa atatea review-uri care le-a primit! Dar sincer e placut de vizionat si e film de aventura cum de mult nu am mai vazut de multicel. 7/10
    Jack The Giant Killer (1962) sincer doar un singur urias in tot filmul! Ceea ce e ciudat desi titlu zice ca ar fi Giant Killer! Dar filmul e interesant si efectele speciale pe mine la filmele astea vechi nu inceteaza sa ma impresioneze 7/10
    Gone in 60seconds Nu stiu despre altii dar sincer pentru mine Nick Cage este si va ramane un actor exceptional! si acest film e pentru mine ceea ce reprezinta Fast & Furious pentru altii. Cel mai bun film cu masini. 10/10
    Oblivion Ce sa spun despre acest film? Nu regret ca l-am vazut dar il consider destul de prost in materie de poveste! Cand am vazut prima oara trailer-ul am fost impresionat dar acum ca am vazut si filmul pot zice ca nu e chiar asa de interesant cum am crezut 6/10
    Night Watch ciudat draacu film! Si mai am si partea a doua de vazut 4/10
    Outlander chiar interesant filmul 9/10
    Dead man Down de la producatorul lui Click si de la regizorul Fetei cu tatuaj pe cur in forma de soparla vine acest film ciudat dracu despre razbunare pe care l-ai mai vazut de atatea ori incat nu mai pare original si cu un final de toata jena in care si personajele negative se ucid unul pe altul! 3/10
    Mr & Mrs Smith comedie neagra cum imi plac mie! 9/10
    Attached Images Attached Images mr_mrs_smith_01.jpg dead-man-down-movie.jpg outlander.jpg night_watch.jpg oblivion_ver4.jpg jack_the_giant_killer_poster.jpg 52370l.jpg 105260-dog_bite_dog_box_art2.jpg img_4864.jpg