Single post: Clubul Xbox One
-
20-06-2013 14:44 #1712 SP
Senior Member
Ce-mi place de marile "celebritati" de pe Youtube, care deja stiu cine a castigat razboiul next-gen si stiu deja care este consola superioara. Vad ca nimeni nu realizeaza ca inca NU s-a lansat nici o consola si orice "REVIEW" bazat pe ce auzi si nu pe testarea produsului in sine este bun de aruncat la cos.
Dragii mei, nu a castigat nimeni un razboi care inca n-a fost purtat (a mai zis cineva pe forum asta chiar azi, dar nu mai gasesc postul respectiv). E redundant ca lumea sa compare console pe care nu le-a testat, nu le-a avut nici macar la 10m de ei. Nu neg ca ceea ce ne tot zic producatorii ne atrag, dar adevarul despre aceste console o sa fie aflat in timp, nu cu 6 luni inainte cand am vazut aparent cutii goale si jocuri rulate pe PC-uri.
Dar traim intr-o lume de habarnisti care ar face orice sa atraga atentia sau sa dovedeasca ceva. Sincer sa fiu, Microsoft are de recuperat in fata mea dupa strategiile lor de marketing de 3 lei. Nu ar trebui sa le punem cutitul la gat ca sa obtinem ce vrem, ar trebui sa ne ofere ei.
Si ca sa citez un clasic, ce va mai place cearta (shaorma).