Salut Monky!
Prognoza oficiala de buget este cu un curs mediu pe 2013 de 4.55 lei / euro. Avand in vedere ca primele 6 luni cusrul mediu a fost in jur de 4.4, inseamna ca putem astepta in ultimele 6 luni un curs mediu de 4.6.
399 de euro x 4.6 = 1835 de lei. In cazul extrem al unui curs de 4.7, PS4 nu ar trebui sa depaseasca pretul de 1875 de lei de sarbatori.

In fine, revenind la profit share, eu ti-as recomanda sa abordezi retailer-ii din domeniu astfel:

Buna ziua,
Ma numesc x si reprezint cel mai mare forum dedicat consolelor din Romania (conform statisticilor la care ai tu acces). Avem x1 mebri activi, din care x2 posesori de Playstation, iar o parte x3 dintre acestia, conform unui studiu realizat pe forum, intentioneaza sa isi achizitioneze un PS4 in urmatoarele 12 luni.
Va propun un parteneriat in care noi vom incuraja membri forumului sa achizitioneze noua consola de la magazinul dumneavoastra. In schimb acestia vor primi un discount la achizitionarea consolei, fie un discount considerabil la achiztionarea controllerului nr 2 sau al unui joc, iar forumul va primi 1-2% din valoarea achizitiei.
Procentele de incentivare vor fi negociate si proportionale cu numarul de useri care confirma si finalizeaza comanda la dvs.
Este doar o structura high-level si nimic baselined. Daca doresti sa te asist la realizarea studiului sau cu alt ceva, da-mi mesaj pe privat sau email.

Succes!
Eugen