Hhaha destul de misto cum devine lumea agresiva cand altuia nu-i place un joc super hyped. YOU CAN NOT SAY SOMETHING BAD ABOUT <<INSERT HYPED GAME HERE>>! IT IS SOCIAL SUICIDE!

Ce pot sa zic. Imi pare rau ca nu mi-au placut cele 7+ ore de pointless shooting mascate de un plot twist si poveste confuza facuta doar sa para iesita din comun.

E ca si cum un director de film s-ar pune sa "I want to make a cult movie" si ar iesi un rahat.

Cam la fel consider ca ai facut tu. Ai bagat discul in consola, fara sa stii in ce te bagi. Asa ca ti s-a parut combatul "boring and pointless", cu asta ai ramas tu din joc...
Experienta unui joc trebuie traita fara factori externi. Fara a "stii ce bagi" si fara a "stii ce sa te astepti". Eu de ceva vreme nu mai am asteptari indiferent ca e muzica, film sau jocuri. Iau jocul pentru ceea ce este. Bioshock Infinite a fost plictisitor.

A avut art. Orasul arata unic. Mi-au placut primele 3 ore in care reusisem sa intru in poveste. Eram confuz in sensul bun. Acea stare de confuzie ma facea sa imi doresc mai mult. Am jucat jocul noaptea, castile puse, nu m-a distras nimeni doar pentru ca vroiam sa intru in poveste. De cate ori reuseam sa intru in poveste reuseam sa ma deconectez omorand monstrii peste monstrii. Apoi pauza... ma conectez... monstrii peste monstrii.

Nu mi-a placut faptul ca nu aveam de cat 2 arme. Ai ramas fara gloante ghinion. Iti mai arunca Elizameth dar nu era suficient. Schimbai arma cu ce gaseai pe jos ... urmand ca apoi sa SPERI sa gasesti arma pe care o vrei. Sistemul de upgrades e broken. Mi-am pus puncte in Pistol doar ca sa aflu mai incolo ca nu-mi place pistolul si ca prefer Hand Cannon. La fel si cu spellurile.

E un joc care incearca sa faca prea multe chestii deodata. Vrea sa fie shooter. Vrea sa aiba poveste. Vrea sa aiba twist. Doar pentru ca are multe twisturi si e confuz nu il face un joc bun. Apoi incearca sa fie FPS reusind sa rateze si in acel aspect.

Am crezut la un moment dat ca "poate nu-mi plac mie fps-urile". Nu mi-a placut nici BioShock 1. Bioshock 1 in momentul de fapta mi se pare mult mai misto. Puteam sa aleg daca sa ma lupt. CUM sa ma lupt. Aveam decizii. S-ar putea sa rejoc Bioshock 1. Asa gandindu-ma daca imi plac fps-urile mi-am adus aminte de Half Life 1, 2, Max Payne .. apoi si shooterele mai extreme gen Painkiller. Toate astea au fost misto. Au fost FUN. Max Payne, Half Life au reusit sa combine CU SUCCES combat-ul si povestea. Bioshock Infinite NU. Incearca el doar sa fie special si nu reuseste de cat prin directia artistica.

K THX I'LL SHOW MYSELF OUT.