Single post: Microsoft isi regandeste strategia privind urmatorul Xbox
-
Cons. Mercedes-Benz

Originally Posted by
enachesil
Eu am ps3 si o sami iau ps4.
Personal ma lasa rece declaratiile celor de la MS.
Nu am dorit sa achizitionez 360 sau XONE niciodata.
De ce vreau Ps4
1. Ps4 ARE GDR IAR XONE ARE DDR
2.PS4 E MAI D3SCHIS CATRE DEZVOLTATORI DE UNDE REIESE MAI MULTE TITLURI
3? NU VREAU BIGBROTHER ACASA
4. 100 euro
Si era de asteptat ca cei de la sony sa invete din greseli

In alta ordine de idei enachesil primul lucru care iti recomand sa-l cumperi este o carte de gramatica. Apoi citesti si tu despre dezvoltarea jocurilor pentru o anume consola si optimizarea lor si apoi vii cu comparatii despre GDDR sau DDR. Si referitor la Big Brother, man chiar nu stii cu ce se mananca Kinect (party games, etc). E usor in viata sa vii cu expresii aia e mai buna ca aia. Eu zic sa detii ambele console intai si apoi sa compari mere cu pere.
PS : spune-mi te rog cum invata Sony din greseli : PSN platit ? Asta face Microsoft de ani de zile. PS Eye nu este tot un fel de Big Brother ? PS4 mai deschis catre dezvoltatori ? Pai avand ambele console hardware asemanator (x86) cum poate fi o consola mai deschisa decat alta, crezi ca Microsoftului ii strica ceva jocuri in plus multiplatform ?
Incep sa ma oboseasca fanboy-ii Sony pe threadul de Xbox. Eu nu ma duc pe threadul PlayStation sa le zic cat de cacao e consola lor (in principal pentru ca nu cred asta si in plus nu m-as simti mai bine daca as face-o).
On-topic : sincer ma deranjeaza eliminearea share-ului de jocuri din libraria virtuala, probabil o vor reintroduce la un update ulterior.