Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Au inceput precomenzile la PS4 si in Romania
-
Admin

Originally Posted by
tudomih
Pai si crezi ca pretul va creste dupa lansare ? Eu nu cred asta, adica la niciun alt produs IT nu am mai vazut ca pretul sau sa creasca in timp.
Cred ca nu ai inteles... sau nu vrei sa intelegi. Pretul RRP ramane acelasi (cel putin un an - doi). Insa pretul RRP este in EUR. 399 EUR in acest moment inseamna 1800 RON, La un curs de 5 RON (lucru foarte posibil vazut anul viitor), inseamna 1995 RON... si tot asa.

Originally Posted by
tudomih
la niciun alt produs IT nu am mai vazut ca pretul sau sa creasca in timp.
Da, dar nici nu ai mai vazut pana acum produse car sa fie la vanzare in cantitate mai mica decat cererea. In cazul PS4, se stimeaza ca va fi de cel putin 10 ori mai mica oferta decat cererea (estimarea nu a fost facuta in cazul Romaniei, desigur). Chiar si asa, veti vedea "bisnitarii" cum le vor cumpara din magazin si le vor vinde cu adaos... I can bet on that!