Single post: BioShock: Infinite
-
Member
Ii spun First Person Shooter pentru ca este un First Person Shooter. Daca nu este un FPS, spune-mi tu ce este. Doar pentru ca are un story nu-l face un "non-"FPS.
Sistemul de upgrade nu este upgrade pentru ca EU mi-am ales ceva. Ci pentru ca e conceput prost. Upgrade-ul ar trebui sa fie ceva misto. Ceva ce sa vrei sa-l faci. Modul cum a fost construit nu iti da acea optiune de "**** YEA MI-AM FACUT UPGRADE". Te face sa te intrebi... "am facut bine?". " sa imi fac upgrade acum sau sa-mi tin banii?". "Daca iau asta si nu-mi place?" "Daca iau asta si mai incolo gasesc ceva mai bun... dar nu am bani".
Din acest motiv sistemul e broken.
Referitor la munitie. Nici mie nu mi s-a intamplat foarte des, dar mi sa intamplat de cateva ori. Problema nu e asta. Problema e ca STII ca poti ramane fara munitie find fortat sa iti schimb arma in ceva ce poate nu iti place. Acel feeling e cel care strica si face problema. Hell. Eu ma distram cu Hand Canon. Aparea unu... PAC in freza. Pai la un moment dat nu puteam sa mai fac PAC deoarece mai aveam vreo 6 gloante si Elizabeth nu-mi dadea si nici nu gaseam gloante. Gaseam numai ***** de care nu aveam nevoie.
Ah, mi-ai adus aminte. Loot sistem. Pointless sistem. Hai sa fac loot ... ce am gasit? UN MAR... n-am ce face cu el, full health. Ce am gasit? Gloante de RPG... am deja maximu.
Povestea mi-a placut. Nu asta a fost problema. Nu mi-a placut jocul in sine si felul cum a fost expusa acea poveste. Am folosit termenul "confuz". Asta nu e in termen rau. Lucurile confuze sunt misto atata timp cat stii ca le vei rezolva si cand stii ca rezolvarea va veni intr-un mod placut... si masii pana la acea rezolvare au fost interesanti si nu cu "pointless shooting".