Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Religii, ateism, argumente si contra-argumente
-
Member

Originally Posted by
iPaul
Nu,doar ca tu esti fost singurul care a considerat ca fiind justificat sa te angajezi in discutii in contradictoriu,desi nu ai putut veni cu nici un argument solid.
tu sau altcineva de aici a adus un argument solid contra?
si inca ceva,acest gen de discutii ar trebui sa se rezume la : bah eu cred ptr ca.....bla bla bla ...parerea mea sau bah ,eu nu cred blba bla bla .,..parerea mea
nu se ne luam la mishto cu caligula cu sulita`n cur
---------- Post added 23-06-2013 at 20:21 ----------
eu consider ca am adus un argument f solid prin Parintele Arsenie Boca,dar se pare ca asta este doar ptr. "cunoscatori",atata timp cat habar nu ai/aveti cine este si ce a facut nu are rost se mai discutam
cele bune...