Single post: Clubul Xbox One
-
24-06-2013 12:30 #1809 SP
Member
Deci poate gandesc eu un pic "out of the box" dar, toata faza cu family sharing e praf in ochi menita sa le creasca tot lor vanzarile..Adica eu, trebuia sa cumpar jocul ori de pe disc si sa il asociez contului, ori digital download si sa pot oferi familiei sau prietenilor apropiati, ce? Un demo al respectivului joc (sau varianta full cu time limit) care ar putea fi cumparat de respectivii utilizatori daca doresc. Adica mai pe sleau spus, Microsoft vroia sa imi spuna: Hai mai Gheorghe si vinde-mi jocurile (sau George, citit ca si Constanza). Eu tot raman la parerea mea..daca vor ca eu sa investesc intr-o consola noua, trebuie sa faca totul(chiar si micul dejun dar si patul), blu-ray, jocuri xbox360 si sa ma lase sa fac ce vreau cu bucata de plastic si circuite pe care dau bani, deci e proprietate personala. Nu mai e situatia ca acum cativa ani sa isi poata cumpara lumea ambele console. Iar referitor acelor useri care spun hai sa asteptam sa vedem cum va fi dupa lansare si apoi sa comentam, hai mai bine nu. e mai bine sa bati fierul cat e cald, sa ii speriem pe producatori cu anularea precomenzilor (pe care romanii nu le vor cumpara prin precomanda oricum), pe principiul..daca nu e misto cum vreau eu, nu iti cumpar tigaia mancati-as!