Single post: Clubul Xbox One
-
24-06-2013 14:43 #1815 SP
Senior Member

Originally Posted by
sexbobomb91
Pai multi suntem fani Xbox. Pentru mine 360-ul a fost prima consola.
Crezi ca ne place sa vede cum Microsoft dau cu stangu-n-dreptu cu consola asta noua?
Si de ce ar trebui sa ne pese noua de cat de greu o duc ei daca nici macar nu se gandesc sa lanseze Xbox One in Romania?
De ce sa ne pese ? Pentru ca eu nu m-am putut obisnui cu PS3-ul. Pentru ca Xbox-ul s-a bagat pe sub pielea mea incat uneori zic ca mi-a intrat in sange
. Nu stiu neaparat de ce, ca sa spun un motiv real, dar clar cu toate belelele lui, Microsoft-ul a reusit sa scoata o consola buna (buna a devenit dupa primul val de RROD-uri
). Pentru ca concurenta e buna, pentru ca Microsoft a reusit sa creeze un controller atat de genial incat producatorii de periferice au inceput sa-i copieze design-ul (dap, de Razer e vorba...), pentru ca chiar daca LIVE-ul a fost hulit din cauza abonamentului lunar a oferit un multiplayer stabil, rapid si apreciat de jucatori incat concurenta a inceput sa-i copieze modelul (dap, de SOny e vorba
...).
Si trebuie sa ne pese de directia in care o iau noile console mai ales pentru ca suntem GAMERI si ar trebuii sa ne placa jocurile indiferent de platforma pe care ne jucam, fara sa HATE-arim, TROLL-im si alte IM-uri aici pe forum.
BTW MonkY : acel Engineering sample arata profi' construit. Racire mult peste 360, unitatea optica separat, hdd in spate, cooler-ul bate in sus unde va fii acel grilaj in carcasa consolei, ce sa mai...pot zice la prima vedere ca e RROD proof si ca Microsoft si-a invatat lectia cu 360-ul.