MonkY, think outside the (x)box . Ce spun eu este in felul urmator: daca incerci sa te gandesti in mod real la ipoteza mea, ideea ar fi sa nu-l mai percepi ca accesoriu ci ca parte integranta. In acelasi fel in care a facut Nintendo cu Wii. E adevarat ca Wii ofera si control clasic, dar ai putea percepe Wii-ul fara motion controls?

Acum, gandeste-te ca acel Kinect nu este un senzor experimental, scos pe piata in a doua jumatate a ciclului de viata si promovat de tot felul de jocuri sau aplicatii indoielnice din care doar una sau doua ies in evidenta, iar acelea nu sunt originale si au fost impinse cu greu din spate de Microsoft. Gandeste-te la el ca fiind unicul dispozitiv haptic de pe piata pentru care nu-ti trebuie niciun fel de controller. Acum, gandeste-te ca functioneaza aproape la fel de fin si intuitiv ca o interfata touch. Stiu ca e greu (luand in considerare aplicatiile primului Kinect), but what if...? Then, ar avea cel mai ieftin si precis sistem de control de pe piata... fara controller .

E greu de sutinut asa ceva, stiu, mai ales cu modul teribil al lui Microsoft de a-si comunica strategiile, insa... eu asta cred. Daca se va dovedi a fi cel mai tare device de control verbal al functiei "on/ off" al consolei, voi fi primul care sa-si puna cenusa in cap.

Aaaaa, ca nu te/ ne intereseaza Kinect si ca ne-am fi sa se puna accentul pe altceva, asta-i alta discutie. Insa pana nu-l vedem la treaba e dificil sa spui ca-i prost. Poate e acel feature care ne va surprinde cu viteza de raspuns si precizia, cine stie..