Quote Originally Posted by MonkY View Post
Am mai zis asta de cateva ori... daca tu in 2013 nu-ti permiti niste acumulatori de 2700mAh (care te tin cel putin o luna) si un charger... nu inteleg cum de-ti permiti un PS4. 4 acumulatori si un charger gasesti si la 30 RON... Mi se pare aberant ca in 2013 daca mi se termina bateriile sa stau cu fire prin mijlocul casei. Bleah.

P.S. Telecomenzile (de la TV, receiver, dvd player, bluray player, decodor, boxe, etc...) tot asa cu fir le tii?
Nu este vorba de bani si de cine si cum isi permite , ce vroiam eu sa reliefez este faptul ca suntem intr-un an in care , acumulatorii au evoluat din orice punct de vedere si in alte ordine de idei tinand cont de faptul ca pretul unui controler este destul de consistent , totusi se poate integra si un acumulator intern, este mult mai practic iar referitor la fir , incarcarea unui controler de PS dureaza in jur de 2-3 ore .... iar cei care au 2 controlere pot face cu schimbul , in orice caz personal consider ca puteau cei de la Microsoft sa faca altceva in privinta asta , eram de acord sa mareasca si pretul controlerului numai sa aiba un acumulator intern .

#Dj Mo# nu sunt fratele #j0hnnyReaper# , sunt nou prin zona .

O zi buna tuturor !