Single post: Clubul PlayStation 3
-
28-06-2013 09:23 #20204 SP
FIFA Fan

Originally Posted by
AndRewqp
daca am avut un cod de 30 de zile pentru PS+ si am cumparat si unul de 90 de zile si dau redeem la cel cumparat, cele 90 de zile se vor adauga la cele 30 sau le pierd pe cele 30, avand in vedere ca erau pe gratis?
Nu stiu cum se comporta la cele 30 de zile gratis. In mod normal perioada se adauga, dar parca a zis cineva acum cateva zile ca era in perioada celor 30 de zile free si cand a cumparat PS+ a incetat perioada free.

Originally Posted by
rascalov
Salut. Am si eu 3 intrebari. Multumesc anticipat.
1.Daca vreau sa imi pun wallpaper-e cu ajutorul unui stick de memorie USB, ce trebuie sa fac? Trebuie stick-ul formatat sau doar ''Copy & Paste", apoi pe consola le vizualizez? Stiu ca e o intrebare ciudata, dar vreau si eu sa stiu cum procedez.
2.Cand ma jucam, s-a intamplat sa primesc un freeze in timp ce ma jucam. Nu stiu din ce cauza. Vreau si eu sa primesc un raspuns.
3.Cand faceam test de conexiune pe consola, nu imi mai arata viteza de DL si UL. Acolo scrie ceva ca router-ul nu poate accepta IP sau ceva de genu'.
Multumesc anticipat.
1. stickul USB trebuie sa fie formatat FAT32, altfel nu il recunoaste PS3-ul
How to Install PS3 Wallpapers | eHow
PS3™ | Copying image files (Copierea fişierelor de imagini)
incearca sa oui wallpaperurile direct pe stick. Daca nu le vede asa, creaza pe stick folderul PICTURE (exact asa cu litere mari) si pune-le acolo.
2. Se mai intampla. De obicei din cauza jocului sau din cauza HDD-ului.
3. Sa inteleg ca in momentul de fata nu ai net pe PS3. Incearca sa refaci setarile de pe PS3.
PS3™ | Internet Connection Settings (wired connection) (Parametrii conexiunii la internet (conexiune cu fir))
PS3™ | Internet Connection Settings (wireless connection) (Parametrii conexiunii la Internet (conexiune fără fir))