Ce a insemnat pentru mine PS2-ul? E prea mult de povestit. Imi amintesc perfect ziua de 31 iulie 2007 (nu am cum sa uit aceasta zi) cand am primit cadou un PS2 Slim SH cu doua controllere si card de memorie + 2 jocuri (F1 05 si Juiced). Era ceva nou pentru mine si toata vara am stat si am jucat incontinuu. Abia incepand cu anul urmator am inceput sa imi mai cumpar si alte jocuri. Jocurile care m-au marcat cel mai mult au fost: Killzone (570 de ore jucate), Prince of Persia: Warrior Within, GTA Vice City Stories, GTA San Andreas, God of War 2, Gran Turismo 4 etc.
In momentul de fata PS2-ul s-a cam defectat si am inceput sa vand din jocuri, dar oricum nu voi uita experienta traita in cei 6 ani. Imi voi aminti mereu de boss fight-urile pe care nu le puteam trece si cat de fericit eram cand reuseam sa le trec (ma bucuram enorm cand terminam un joc, dar in acelasi timp parca imi parea rau ca s-a terminat).
Acum i-a luat locul PS3-ul venit dupa ce am "sacrificat" PSP-ul (l-am vandut pentru a cumpara mai repede PS3-ul).
Oricum PS2 merita toate laudele din lume si va ramane cea mai populara consola din istoria gaming-ului