God of War 3

+Storyline - aici referindu-ma in special la finalul apoteotic, final care m-a facut sa trec de la "ah, draguta poveste, ce sa spun" la primul si cel mai mare plus pe care il ofer jocului.
+Grafica - zei, titani, taramuri mitice, toate la 1080p. Nu e destul?
+Soundtrack - atmosfera creata de muzica jocului mi-a pastrat entuziasmul si la al doilea run.
+Vocea Pandorei - de fapt, tot personajul. Mare pacat ca nu apare de la inceputul jocului, pana la final.

Acum, pentru ca suntem critici, vin minusurile. Si vai, are destule.

-Repetitive combat, nu gameplay - au incercat cei de la Sony sa diversifice putin luptele lui Kratos, dar fara succes. Overall, 4 arme principale si 4 secundare sunt o forta distructiva mai mult decat suficienta, doar ca nu sunt 8. E doar 1. Lucrurile stau destul de simplu: o arma evoluata e mai buna decat alta arma de nivel 1, deci vei lupta mereu cu arma in care ai investit cele mai multe bilute rosii. Mereu. Timp de 5 ore, pana vei strange destule bilute pentru a putea trece la urmatoarele.
-Extra's rewards - challenge of the gods: le termini, nu primesti absolut nimic, decat un survival din care iar nu primesti nimic. Nu costume, nu artwork dragut, nu dificultati noi, nu nimic.
-Dificultatea jocului e imprastiata aiurea - sa mor de 3 ori la prima parte, apoi sa merg cu ochii inchisi pana la jumatatea jocului nu mi se pare normal.
-E un trofeu de bronz, care necesita lovirea cu sutul a 50 de hiene. Sunt la jumatatea celui de al 3-lea run prin joc, am lovit de fiecare daca tu sutul cate hiene am putut, dar inca nu e gata. Shame.

Dar ajunge, vorba multa-i saracia omului.