Single post: Clubul Wii U
-
Admin
legolas: bine ai venit pe forumul CG! Si stai linistit ca punem pret pe ceea ce spui, tocmai pentru ca asa cum te-ai prezentat, esti "un tatic fara prea mult timp pentru gaming". Gaming-ul si consolele nu inseamna in ziua de azi doar Fifa si CoD, si e foarte bine ca ai gandit totul din prisma copilului de 9 ani. Vad din ce in ce mai multi parinti care ignora ratingul Mature sau 18+, parca inconstienti de faptul ca o consola si gamingul in sine isi vor pune amprenta pe copilul lor. A nu se intelege gresit, sunt complet impotriva ideii de a-i interzice jocurile (asa cum fac unii parinti)... dar trebuie educatie in gaming asa cum se intampla si in viata sau la scoala. Succes cu pustiul!
Cat despre Wii U, avand in vedere exclusivitatile si titlurile mari anuntate... eu zic ca vor trage foarte tare in urmatoarea perioada, pentru a se putea bate cu PS4 si X1. Nu o vor putea face din punct de vedere hardware, prin urmare eu zic sa ne asteptam ca pana de Craciun sa vedem un discount serios la Wii U, precum si niste oferte de nerefuzat (bundle-uri cu jocuri la care sa nu poata rezista multi). Daca nu vor reusi prin asta, atunci sa ne asteptam ca in 2014 sa vedem o noua consola Wii... Eu sper ca nu va fi necesar.