Single post: PS2: sfarsitul unei epoci
-
Senior Member
Desi am avut un Terminator cand aveam vreo 5-6 ani, PS2-ul m-a introdus in lumea gamingului pe console. Mi-a aratat ca exista anumite jocuri pe care nici nu mi le-as fi imaginat sa existe (God of War, Shadow of the Colossus, Final Fantasy X, X-2, Okami etc), multe din acestea fiind jocurile mele preferate din totdeauna. Era o vreme mai simpla in care jocurile erau singura chestie ce conta, iar acestea erau multe si foarte bine facute. PS2-ul era "eterna scuza" care convingea prietenii sa renunte la PC si sa avem nopti albe in care butonam pe rand Fatal Frame (care mai de care mai emotionat) sau care reusea sa rezolve "dispute" intr-un mod civilizat cu un Soul Calibur, Mortal Kombat sau Naruto. Cea mai de succes consola de la Sony, mi-a demonstrat ca PC-ul nu e tot si (in cazul meu) o astfel de achizitie nu va fi niciodata regretata.
Vreau sa multumesc celor de la Sony pentru PlayStation 2 si developerilor care au adus jocuri incredibile ce imi vor ramane in memorie pentru totdeauna si care ma vor face sa spun din cand in cand "pffff, chiar nu se mai fac jocuri ca pe vremuri". Long live, the PlayStation 2! Best console ever!
P.s. Daca tot am in camera un TV extrem de mic fara Hdmi, cred ca o sa renunt la PS3, in favoarea PS2-ului ca sa ma mai joc Final Fantasy