Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
Chiar crezi ca asta vor sa faca? Sa combata PS+? Acum pe final de generatie si cu jocuri atat de vechi? Cred ca actiunea asta are legatura cu noua cutie 360. Oamenii cu live gold, il au deja platit.
Si nu ar fi fost mai atractiv pentru cineva care nu a avut Xbox sa primeasca din start 10-12 jocuri si sa se schimbe in fiecare luna pe o perioada mai indelungata, nu doar pana la sfarsitul anului? Este doar un stimul de moment al vanzarilor. Si chiar si asa, tu chiar crezi ca acum pe final de generatie cineva va fi motivat sa-si cumpere Xbox 360 doar pentru ca ei ofera Halo 3 si Assassin's Creed 2? O scadere de pret a consolei ar fi putut face asta, nu cele doua jocuri ce se gasesc la pret de nimic.

Daca ar fi facut un sistem exact la fel ca cel practicat de Sony, Xbox 360 ar fi fost o solutie viabila multi ani pentru cei care nu au avut o consola/nu dau multi bani pe jocuri/nu-si permit o consola next-gen, avand in vedere libraria de jocuri foarte mare de care dispune consola. Da, unii i-ar fi criticat ca au copiat PS+, dar ar fi fost alegerea cea mai avantajoasa pentru consumator.

Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
N-au cum sa combata PS+, e prea bun pentru universul asta. (Sunt curios daca pe threadurile de PSN+ apare vreun agitat sa zica ca aia combat Gold sau alte fanboyisme de genul asta).
Nu stiam ca sunt pe sectiunea de Xbox, imi cer scuze. Tot aveam impresia ca este un articol postat in sectiunea de stiri. Chiar Andrew, in cadrul stirii, face comparatii cu PS+. Asa ca am simtit nevoia sa clasific acest raspuns la PS+ al celor de la Microsoft asa cum il consider eu, "o tentativa jalnica".