Quote Originally Posted by CSergiu View Post
Poate pentru unii au fost mai accesibile cele de la real, cred ca totul tine de persoana respectiva si cum gandeste ea. Pentru mine, care am invatat romanele, comedia si nuvelele bine (adica sa stiu sa scriu macar trei pagini) a fost greu cu modernismul, peste care m-am uitat doar rapid seara inainte de BAC. In orice caz, am urat si de acum o sa urasc si mai mult poezia... ceea ce nu inteleg eu e de ce noua de la profilul real care avem de invatat si la matematica si la biologie, informatica, etc. ne mai dau BAC din romana. Adica, din moment ce eu mi-am ales profilul matematica-informatica, e logic ca nu ma intereseaza romana, doar regulile gramaticale de baza incat sa ma descurc, nu toate nebuniile de poezii si arte poetice si ***-uri cu care nu ma mai intalnesc in viata. Si la fel si in toti cei patru ani de liceu, eu personal as fi fost mult mai multumit daca in loc de orele de romana as fi facut informatica spre exemplu. Dar nu mai are rost sa discutam ca oricum discutam degeaba...

my2cents
Dai bac la romana pt ca atunci cand intri intr'o conversatie sa nu incepi cu #include <iostream.h>