Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul Xbox 360
-
02-07-2013 17:13 #14267 SP
Member
Salutari,
Pana acum o ora am avut contul xbox live pe Belgia, si deoarece 90% din ce downloadam (games on demand) erau automat in fraceza, am mutat contul pe UK. Acum, problema este ca nu mai pot sa platesc nimic cu cardul pe care-l foloseam inainte, ori imi spune ceva de genul "please try again" cand dau pay, sau imi da o eroare cu frauda daca incerc sa schimb adresa de billing. Se pare ca cu punctele Xbox pot totusi sa platesc.
Exista vreo modalitate sa pot platii in continuare cu cardul pe care il am, sau trebuie sa folosesc tot timpul puncte? Intreb deoarece din ceea ce am mai cautat pe net sunt oamenii in situatia mea care au cumparat puncte si nu au putut sa le foloseasca din cauza incompatibilitatii cu regiunea.
P.S. Am reusit sa cumpar Far Cry 3 cu 1040 de puncte, sa vedem cum o sa fie pe consola caci mi-a murit netul acasa.