Single post: Spambox XXL
-
03-07-2013 20:52 #4033 SP
Senior Member
Welcome to bac rromania 2013:
- "Eu il iubesc pe Radu Mazare, pentru ca e baiat de viata si e foarte bun in politica. A dus fetele la vot in costum de baie si face Invierea pe plaja. L-am prins odata in club ametit si a dat noroc cu mine, nu s-a jenat."
- "As vrea sa ajung ca Steve Jobs, cel care a descoperit telefonul mobil (nu dau nume) si tableta. Pentru ca a fost inteligent si insistent a facut miliarde de dolari. Pacat ca a murit tanar, eu voi merge mai des pe la doctor. Si poate voi face si eu descoperiri importante, sunt pasionata de tehnologie."
- "Eu il admir cel mai mult pe LOUIS AMSTRONG, primul om care a pasit pe luna. A avut curaj, pentru ca racheta putea sa explodeze cu o bomba pusa de rusi. De atunci, cand fac ceva important zis ca e un pas mare pentru mine. Dar daca pasul a fost facut intr-un studio de filmat, cum spun unii, nu-l mai vreau ca model."
- "Eu il aleg pe Nelson Mandela pentru ca mi-a placut filmul cu Morgan Freeman. El a spus ca inchisoarea nu e asa rea, daca dupa aia scapi si esti fericit. Pacat ca am inteles ca moare."
WTFFFFF????? Generatia facesh!t omfg